Retur produse

Conform legislatiei in vigoare in Romania, Dumneavoastra ca si consumator aveti dreptul de a returna produsele comandate prin magazinul online zuzububu.ro fara a justifica aceasta decizie si fara a vi se percepe nici un del de costuri suplimentare fata de cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Perioada in care puteti solicita returnarea produsului si rambursarea contravalorii acestuia este de maxim 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care ati intrat in posesia fizica a produsului.
 
Legislatia prevede, de asemenea, ca achitarea cheltuielilor privind returnarea produsului la Vanzator cade in sarcina Cumparatorului. Produsele pe care le doriti a le returna la magazinul online zuzububu.ro vor trebui expediate prin metoda prin care le-ati receptionat. Dumneavoastra avand datoria de a acoperi aceste costuri de transport.
 
Magazinul online zuzububu.ro solicita, in conditiile legii, ca produsele pe care doriti sa le returnati sa fie in starea in care le-ati primit: in ambalajul original, cu toate etichetele intacte, insotite de toate accesoriile cu care au fost livrate si de documentele insotitoare (aviz, factura,certificate garantie, manual instructiuni dupa caz). in cazul in care produsul este returnat fara ambalajul original si fara celelalte lucruri mai sus mentionate, zuzububu.ro isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produsului in cauza.
 
Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, arsuri, decolorari, deformari si / sau urme de interventii neautorizate etc.
 
Returnarea produselor este acceptata de catre Vanzator numai in cazul persoanelor fizice care au achizitionat produsul de la magazinul online zuzububu.ro.
 
Pentru returnarea produselor Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul in scris prin email sau prin formularul de retur care il gasiti pe site cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data primirii / ridicarii produsului. Notificarile transmise dupa expirarea termenului de 14 zile calendaristice nu vor fi luate in considerare.
 
In situatia in care cumparatorul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului si doreste o inlocuire a acestuia cu un alt produs, trebuie sa existe o interdependenta caloric intre acesta si noul produs solicitat, in conformitate cu prevederile OUG nr.34/2014.
 
Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original al producatorului si in conditii perfecte pentru revanzare, adica sa fie complete,fara zgarieturi, lovituri, ciobiri, modificari fizice, fara etichete aditionale lipite sau alte inscrisuri direct pe ambalajul original al producatorului, ambalajat nedeteriorat si curat (descarca formular de retur AICI).
In cazul in care produsul nu respecta conditiile de returnare, acesta va fi returnat cumparatorului, cheltuielile de transport fiind suportat de acesta.
Daca produsul prezinte semne de uzura ( zgarieturi, lovituri, ciobiri, modificari fizice), firma S.C ZUZUBUBU SRL isi rezerva dreptul de a scadea din contravaloarea produsului pretul pentru piesele uzate, care pot avea o valoare intre 0-50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014
In momentul in care clientul doreste sa returneze un produs, trebuie sa consemneze starea acestuia in scris completand formularul de retur si/sau prin fotografii. In cazul in care starea produsului returnat nu corespunde starii declarate de cumparator in momentul completarii formularului, magazinul nostru online are dreptul de a refuza produsul.
Dupa primirea coletului, in termen de 48 ore cumparatorul va fi instiintat daca primeste inapoi produsul neconform cerintelor de mai sus, suportand cheltuielile de transport, sau daca accepta aducerea produsului la starea initiala prin perceperea unei taxe suplimentare (0-50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului).
 
Orice eventuale deficiente ale marfii livrate vor fi comunicate in scris sau telefonic vanzatorului in termen de maximum 2 zile lucratoare de la data livrarii.
In cazul depasirii acestui termen, deficientele sesizate nu vor mai fi luate in considerare si nu vor mai putea fi imputate vanzatorului (cu exceptia viciilor ascunse).
Garantia se acorda numai in conditiile in care viciile, deficientele, lipsa de conformitate nu sunt cauzate de culpa, intentia beneficiarului, utilizarea, manevrarea, depozitarea, transportul, instalarea fara respectarea instructiunilor furnizorului de catre cumparator.
Produsele care fac exceptie de la dreptul de retur sunt articolele de igiena: pompe de san, aspiratoare nazale, aparate aerosoli.
 
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la receptia produsului returnat. S.C. ZUZUBUBU S.R.L va rambursa prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor.